DroneX PRO Drone Setup Flight and Review

DroneX PRO Drone Setup Flight and Review

DroneX PRO Drone Setup Flight and Review
#dronexpro #drone #pittsburgh
https://www.youtube.com/user/slydad101
Drone X Pro Specifications
The drone uses radio frequencies of 2.4GHz.
WiFi FPV enabled
Includes 3.7V 500mAh Lipo battery
Suited for both indoors and outdoors
Includes a micro SD card slot
Charging time is roughly 60-70 mins
Gyroscope: 6-axis
Flying time is between 7-10 mins
Distance for maintaining steady control is about 80-100 m
Distance for clear FPV is about 50 m
Comes in black color.
The camera is 2MP 720P HD wide angle of 1200. Produces photos of around 0.3 megapixels.
Comes with LED lights
Alternatively mobile controlled with the JY UFO app. Supported in both Android and iPhone.
Quadcopter size: 27×19.5x5cm (with arms not folded)
12.5×7.5x5cm (with arms folded)
Package Size: 17.5x16x7cm
Package weight: 360g

50 Comments

  1. John Vijlbrief on April 22, 2022 at 6:06 pm

    Niet leuk als je een geweldige DJI Mavic Pro 2 hebt… Dat wordt brevet halen! En maar zien of die CE straks te verkrijgen is voor de Mavic Pro 2. Anders DJI aanklagen…?!

  2. Ronald M Meijer on April 22, 2022 at 6:08 pm

    Dank je wel Eric! Super duidelijke uitleg! Als de storm weer is gaan liggen ga ik lekker vliegen met mijn Mini 2 – en ja, ik heb inmiddels een exploitantnummer 🙂

  3. DOORN media on April 22, 2022 at 6:08 pm

    Dag Eric
    Ik woon in Belgie en wil graag het examen A1A3 afleggen. 
    Via welke website kan ik studeren en via welke site kan ik het examen afleggen?

    Alvast bedankt.

  4. R. v. S. on April 22, 2022 at 6:09 pm

    Nou dan gaan we weer op zoek…

  5. langmen on April 22, 2022 at 6:09 pm

    Ook dit word je gewoon weer onmogelijk gemaakt.
    Of je moet er schijt aan hebben en gewoon lekker gaan vliegen.
    Wat mogen we tegenwoordig nog zonder dat we er voor moeten betalen of geregistreerd moeten worden.
    Gelden die regels ook voor gevaccineerde?
    Wat een tijd leven we in.

  6. Johar Boonman on April 22, 2022 at 6:12 pm

    De lol gaat er wel van af zl

  7. Arno Messner on April 22, 2022 at 6:16 pm

    Thanks for the Video, but there is one question left, how is it for me as a visitor from austria? i have mine one registered in austria and also have an insurance, do i need to register it in the netherlands as well or isn’t this necessary? thanks in advance

  8. highkicker11 on April 22, 2022 at 6:18 pm

    tyrany van de overheid en de eu met een ongekozen Europese commissie en grondwet in de vorm van het verdrag van lissabon.

  9. Timotarius on April 22, 2022 at 6:21 pm

    ik blijf het mooi illegaal doen. fuck de wetgeving , slaat nergens meer op.

  10. Freddy de Wildt on April 22, 2022 at 6:24 pm

    Heb het advies opgevolgd van het in Ierland behalen van bewijs dat ik Online Training heb afgerond (met goed gevolg uiteraard). Maar nu wil ik een vliegbewijs aanvragen. Hiervoor heb ik een link nodig die me bij de RDW ‘binnenlaat’ …… en worden die links alleen uitgegeven door geselecteerde Nederlandse lesinstituten? Ben dus al geslaagd …… en moet ik dan alsnog weer een training volgen…..betaalde training?? PS, bedoeling om een drone te gebruiken zonder CE, categorie 251 …..500 gram.

  11. Dino on April 22, 2022 at 6:24 pm

    dankje wel voor je advies ik heb wel via ierland gehaald idd is gratie maar tocg moest ik € 30 belasting betalen.

  12. Robin Bouwmeester on April 22, 2022 at 6:25 pm

    Hoe werkt die 120 meter maximale hoogte in de bergen? Kan ik m’n drone boven een afgrond laten vliegen?

  13. Anjani on April 22, 2022 at 6:25 pm

    Een mooie heldere uitleg kan er echt wat mee want wil heel graag een drone

  14. Learning Programming on April 22, 2022 at 6:25 pm

    Wat kan je doen tegen een buurman die heletijd met zijn drone boven je tuin, voor je doucheraam, voor je kamer vliegen? Volgens mijn buurman doet hij helemaal niks verkeerd maar ik geloof daar niks van.

  15. Oxygen FPV on April 22, 2022 at 6:26 pm

    Heb mijn bewijs gehaald via een online cursus in ierland. Is gewoon geldig en was geheel gratis 😀

  16. DC-10-30 on April 22, 2022 at 6:26 pm

    Lol Alles dicht schrijven maar geen mensen om t te handhaven. Alsof oom/tante agent niets anders te doen heeft …naar de lucht turen?

  17. Niels Daemen on April 22, 2022 at 6:27 pm

    ze willen gwn Iedereen 23 euro aftroggelen, criminelen!

  18. Red Cube on April 22, 2022 at 6:28 pm

    Een vraagje als je een drone illegaal vliegt met een drone zonder RDW regristratie hoe gaan ze je dan opsporen een een boeten geven voor illegaal een drone vliegen?

  19. Sooike V on April 22, 2022 at 6:31 pm

    Hier in het filmpje wordt steeds over een CE label gesproken. Dit is niet correct!
    Vanaf 2023 moeten alle nieuw verkochte drones een "Cx" label hebben, waar de x een cijfer is tussen 0 en 4. Dit cijfer bepaalt de fabrikant, en die plaatst dat zichtbaar op de drone, vb "C0" of "C3" … Dit Cx label heeft niets met een Europese keuring oid te maken. Dit Cx label heeft wel te maken met de risico’s die de drone heeft tijdens het vliegen, en afhankelijk van dit Cx label wordt er dan ook bepaald in welke categorie je mag vliegen A1-A3, en met een bijkomend examen A2.
    Drones zonder Cx label, alle dus, want met Cx label zijn nog niet te koop, vallen vanaf 1 Jan 2023 in de klasse A3, behalve deze lichter dan 250gr, die mogen ook na 1/1/2023 in de klasse A1 blijven vliegen. Althans zo heb ik het begrepen.

  20. Continuouss visuals on April 22, 2022 at 6:31 pm

    Thanks voor de info!!!

  21. ruben sack on April 22, 2022 at 6:32 pm

    ik heb een dji 2 echt leuk

  22. GJTM Hoogeboom on April 22, 2022 at 6:33 pm

    Dank voor de uitleg. Nu nog uitzoeken wat daarvan voor modelraketten geldt.

  23. MCO on April 22, 2022 at 6:36 pm

    Ik heb 2 race drones doe het all een jaar ik dacht dat nederland soepeler was ik wou eerst een electrishe drift trike bouwen kon niet worden gekeurt ofzo en is illegaal dan en nu je in nederland zoizo nergens mag vliegen zet dit gewoon de hele hobby tot stop gewoon niks maar ja als of je zoizo all iets leuks mocht doen in nederland anders kost het je geld of je nou wel of niet de regels volgt rdw registratie 23 eur per jaar en een stomme cuisis of een flinke boete

  24. Music on April 22, 2022 at 6:37 pm

    Wat niet leuk is, is dat je om de 5 jaar die examen opnieuw moet doen. Dus kost het elke keer 100 euro… Dat doe je toch ook niet met je autorijbewijs?

  25. DroneS-R on April 22, 2022 at 6:38 pm

    waw

  26. ricardo hendricks on April 22, 2022 at 6:40 pm

    hoe is het eigenlijk met race drones?

  27. Guironey on April 22, 2022 at 6:42 pm

    Beter uitgelegd had het niet kunnen worden, mijn dank is groot, topper!

  28. Joep vG on April 22, 2022 at 6:44 pm

    Ik snap er helemaal geen hol meer van, ik heb zelf een mavic mini, op de site van de RDW staat dat je dan niks hoeft te registreren en nu zie ik dit filmpje en snap ik er helemaal niks meer van.

  29. Roy Van leeuwen on April 22, 2022 at 6:44 pm

    Moet ik dan ook een drone in A1 met een camera ook bij de rdw in schrijven???

  30. Wouter d.B. on April 22, 2022 at 6:47 pm

    Alles non-CE straks in A-3….Leuker kunnen we het niet maken, wel fascistischer.

  31. L oL on April 22, 2022 at 6:51 pm

    Okay, maar is de drone die ik nu gekocht heb dus niet met een CE keurmerk geldig in 2023? Weet iemand hoe dat dan wordt aangepakt?

  32. Mdd Lode on April 22, 2022 at 6:52 pm

    Belgie is gratis voor A1/A3 en voor A2 ook

  33. RK on April 22, 2022 at 6:52 pm

    Mooi rondvliegen zonder die meuk🧐

  34. kev games on April 22, 2022 at 6:53 pm

    mag je nou een air 2s vliegen met a1/a3 of heb je ook a2 nodig?

  35. Lukas Demarsin on April 22, 2022 at 6:54 pm

    Hoe zit het dan met zelf gemaakte drones

  36. TheCivildecay on April 22, 2022 at 6:54 pm

    Houd dit in dat mijn zoontje van 7 niet meer met zijn DJI Tello mag vliegen?

  37. Metalci Kiz on April 22, 2022 at 6:54 pm

    What is next? Geld vragen voor rc autotjes?

  38. v.j. c-a-t on April 22, 2022 at 6:55 pm

    het was een leuke ervaring, maar ik had het in twee uurtjes in de pocket. a1/a3

  39. Alexey Rahim on April 22, 2022 at 6:56 pm

    Hoe zit het met een drone van 420g?

  40. Gerben Reeuwijk on April 22, 2022 at 6:57 pm

    Serieus goede video !!!

  41. Frank Linssen on April 22, 2022 at 7:00 pm

    In het begin zeg je dat je een brevet moet halen als je drone min 250g weegt of een camera heeft. Dat klopt dus niet. DJImini 2 heeft een camera en weegt minder dan 250g. Kan je zonder brevet mee vliegen. Zoals jijzelf ook zegt verderop in de video.

  42. Alex Bergen on April 22, 2022 at 7:01 pm

    Beste Bright, wat is de site van de Ierse rijbewijs? 😉

  43. siem k on April 22, 2022 at 7:01 pm

    Zijn er ook proef examens om te oefenen.?

  44. Niels Van der Zee on April 22, 2022 at 7:02 pm

    3.17 dus kan dit ook als je 14 jaar bent

  45. Michel_OK on April 22, 2022 at 7:03 pm

    toch maar onderwater dronen dan?

  46. Tom on April 22, 2022 at 7:04 pm

    We zijn toch een vrijland?

  47. Laurasg2411 on April 22, 2022 at 7:04 pm

    Lees op de site van de rijksoverheid dat je een drone die minder weegt dan 250 gram met camera ook geen exploitantnummer nodig heeft. Dus de mavic mini kan je blijven gebruiken dan denk ik 🤷🏼‍♀️

  48. Peter Alexander on April 22, 2022 at 7:05 pm

    Met de hond de straat oversteken, en loslopende katten daar kunnen we ook nog voor gaan betalen. Wat kunnen we nog méér verzinnen? Duiven op straat leveren ook gevaar, moet die duif niet gaan betalen?

  49. frits duwel on April 22, 2022 at 7:05 pm

    Wou er een kopen maar laat maar weer Thanks overheid En je kunt dus online samen met je vriend examen doen toppy

  50. j d on April 22, 2022 at 7:06 pm

    Gewoon leuk verteld!

Leave a Comment